Това е строителна площадка, не е завършен проект.  Така арх.

...
Това е строителна площадка, не е завършен проект.  Така арх.
Коментари Харесай

Съавтор на проекта пред „Св. Седмочисленици”: Това още е строителна площадка

Това е строителна площадка, не е приключен план. 
 И ИКЕА се пошегува с ремонта на Графа  Главният проектант на София: Проектът на Графа е от пет години, ще гоним всички до край
Така арх. Радомира Методиева отбрани провокиралия сериозна дискусия ремонт на градинката пред столичния храм „ Свети Седмочисленици ”, на чийто план е съавтор, по бТВ. 

Тя акцентира, че е спокойна за крайния резултат – макар гневните мнения на жители, политици, архитекти и строителни инженери за качеството на цялата реорганизация на ул. „ Граф Игнатиев ” и прилежащите площи и макар митинга през вчерашния ден пред общината, по време на който се чуха апели за оставки.

„ Целите на екипа, в това число строители, проектанти, контрол и възложители, е този план да се случва по най-публичния и публично наличен метод ”, акцентира архитектът. Тя напомни цялата процедура, почнала с конкурс през 2013 година, траяла с две журирания и две класирания, както и с две публични разисквания на равнище „ Идеен план ” и зелена светлина на работния план, дадена от 65-членен експертен съвет в общината.

Не плочки за баня, а едроразмерни бетонни плочи с 8 сантиметра дебелина – това е сложено пред църквата, акцентира Методиева. „ Целта беше да подчертаем църквата, да изпъква постройката на фона на настилката в близост ”, изясни тя и прикани да изчакаме да забележим градината в приключения й тип.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР